aanbod

Coach - GGZ Agoog - SKJ - Trainer - Maatschappelijk Werker 


Ik wil op de hoogte blijven van het aanbod

Wil je op de hoogte gehouden worden van mijn workshops en trainingen? 

Ontvang je graag handige en concrete tips? 

Laat dan via de knop hieronder je gegevens achter.

Ik ben geen fan van spam dus je kan je uiteraard uitschrijven wanneer je maar wil!

 

Reacties

Gino Andreazzoli
een jaar geleden

Waar Kelly is, wordt er gelachen. Ik zie jou als een hardwerkende "bonus" collega die serieus is waar nodig, maar het liefst haar diensten invult met leuke feitjes, spiritualiteit en dicht tot de cliënt wil staan. Je bent flexibel inzetbaar en dit zie ik dan ook in regelmaat terug op ons rooster. Uitdagingen ga jij niet uit de weg, hier durf en wil jij het liefste van leren. Dit maakt dan ook dat jij je professioneel kwetsbaar durft op te stellen. Dit siert jou!

Esmee
een jaar geleden

Wat ben jij een bonk positiviteit! Je bent fijn in de samenwerking omdat jij goed kan zien wat iemand nodig heeft! Zowel collega’s als cliënten. Je bent erg toegankelijk en positief en hierdoor ga jij op een natuurlijke manier het contact aan met cliënten. Jij gaat verder, waar anderen al gestopt waren (en dit doe je dan ook met plezier!). Altijd top om met jou te werken!

Iris
een jaar geleden

Ik vond het altijd erg leuk en gezellig om met jou samen te werken. Je bent een harde werker, en luistert en helpt altijd waar nodig is. De clienten vonden het ook altijd een feest als jij er weer was erg leuk om te zien. Erg leuke collega ben je!

Melissa
een jaar geleden

Elke dienst met jou is weer gezellig! Geen uitdaging ga je uit de weg. Altijd sta je klaar voor je collega's en bied je hulp aan. Er zal geen dienst zijn met jou waarin er niet gelachen wordt. Je bent een ontzettend fijne collega om mee samen te werken!

Jorien
een jaar geleden

Ik vind het erg fijn om samen met jou te werken. Je straalt rust uit en bent voor alles in. Tijdens mijn opleiding heb jij mij veel geholpen, je luistert goed naar iedereen. Geen situatie is voor jou te gek en je pakt altijd alles met beide handen aan. Ik vind je een erg fijne collega om mee samen te werken!

Reactie plaatsen