Over mij

Eigenwijs is trouwens mijn tweede naam. Maar, dat karakter heeft me ver gebracht! Ik durf buiten de hokjes te denken. Van juriste tot reiki en coaching op maat. Gezondheid reikt namelijk veel verder dan wat je in je mond stopt. Het gaat ook over je gedachtes, slaapkwaliteit, liefde voor jezelf, en je omgeving zoals de mensen om je heen. Vergeet dus ook niet wat je dagelijks ‘consumeert’ aan media. Kijk naar wat je in je mond stopt maar óók wat je in je brein stopt. Zorg ervoor dat het voedt. Jouw hersenen hebben immers klittenband voor negatief nieuws. Ik ben niet een expert in iets specifieks, wel weet ik dat ik jou blij kan laten voelen zonder reden. Ik zie jou en laat je weer van jezelf en het leven houden in welke fase van je leven je ook bevind. Ik wil geen expert zijn in iets, ik voel dat ik meer ben dan 1 specifiek iets. Daarom is het overbrengen wat ik doe in mijn werk soms erg moeilijk. Maar mijn motto van af nu . Ik begeleid mensen Jong, oud, crimineel, verslaafd, psychotisch, nuchter, spiritueel het maakt niet uit. We gaan opzoek naar de ware jij. Staan voor wie je werkelijk bent.


Mijn verhaal

Na mijn studie zakelijk recht waarbij ik het doel had advocaat te worden, voelde ik dat er iets miste bij het werk wat ik deed. Na heel wat mooie stages te hebben gelopen attendeerde mij collega mij meer te verdiepen in psychologie. Uiteindelijk ben ik een studie maatschappelijk werk gaan doen. In eerste instantie met de gedachten bij de reclassering te gaan werken, zelfde doelgroep andere functie (straf opleggen) hier kwam ik erachter dat dit het ook niet was, want ik wilde juist "bijdragen".

 

Maar in wat?

 

Tijdens mijn studie maatschappelijk werk ben ik een coaching opleiding gaan doen, en mij totaal wezen verdiepen in het brein. Om mij open op te stellen, hulp te vragen, voor mijzelf te kiezen en niet op te geven, heeft dat mij gebracht waar ik nu ben.

 

EN DIT GUN IK JOU OOK!

 

Nu ik enkele studies en cursussen heb afgerond en ondertussen mij meer aan het verdiepen ben in het holistisch coachen vind ik het mega mensen te ontmoeten en te delen wat ik allemaal heb geleerd, daarnaast probeer ik van alles uit om zo zelf te kunnen groeien. Ik hoop dat ik jou kan ondersteunen je zonder reden blij te voelen als coach.

Mijn missie is mensen dezelfde aha's en wow's te laten ervaren die ikzelf heb mogen ervaren.

Daarin ben ik bereid je hier stap voor stap te ondersteunen.

Het komt niet aanwaaien maar als je dit krachtige gevoel eenmaal kent, zul je er alles aan doen om dit te behouden.

 

trust me