Voor ouders

''Soms voelt een fase of situatie in het leven van een kind ongrijpbaar. Je hebt er als ouder echt alles aan gedaan om jouw kind te steunen, begeleiden of motiveren en alsnog lijk je de controle over jouw kind te verliezen. Dit voelt niet goed en geeft stress en spanning thuis. Erg vervelend, maar geen zorgen''... Je bent niet alleen! Pubers zijn als een mysterieus doolhof, en ik heb de kaart die je nodig hebt.

Cursus puberwijs

Kosten

€289,-

Wat krijg je

Levenslang toegang tot een schat van waarde aan kennis en vaardigheden

Info

-Ontdek alles over typisch pubergedrag en waarom ze doen wat ze doen.

-Leer nieuwe manieren om contact te maken met je puber en een sterke band op te bouwen.

-Verwerf kennis over gezonde manieren om met conflicten om te gaan en hoe je samen met je puber oplossingen kunt vinden.

1:1 traject

Kosten

€777,-

Wat krijg je

Ontdek de talloze mogelijkheden van persoonlijke coaching gedurende een periode van drie maanden. Binnen deze termijn leer je niet alleen je kind van binnenuit kennen, waardoor de band wordt versterkt en je minder onmacht ervaart in de opvoeding, maar we gaan ook dieper in op jou als opvoeder. We onderzoeken de oorsprong van jouw patronen, op zoek naar inzichten die ware eye-openers zullen zijn. Het doel is niet alleen om je kind beter te begrijpen, maar ook om bewustwording te creëren over jouw eigen handelen en reacties als ouder. Samen gaan we op ontdekkingsreis om diepgaande inzichten te verkrijgen die jou kunnen helpen groeien en een nog sterker fundament te leggen voor de relatie met je kind. Tijdens deze drie maanden behandelen we actief al jouw specifieke vragen en nemen we samen een stap terug naar de basis. We herdefiniëren de fundamenten die je kunt vertrouwen op de lange termijn: begrip, liefde, aandacht, geborgenheid, grenzen, discipline en samenwerking.

Info

-6 online/of fysiek gesprekken van 45 minuten

-Altijd bereikbaar via whatsapp

-Korting op online cursus

-Inzichten en tools voor stressvolle situaties

eenmalige sessie

Kosten

€95,- 

Wat krijg je

Online gesprek van 60 minuten

Info

-Inzichten

-Handvatten

-Oefening


Soms is de situatie waarin jullie nu met elkaar zitten om verschillende redenen zo gegroeid. Tijdens de coaching gaan we hier het gesprek over aan en gaan daarbij altijd uit van nieuwe kansen en mogelijkheden. Geen enkel kind wordt namelijk ongemotiveerd, boos, gefrustreerd of angstig geboren, maar door omstandigheden kan dit gedrag wel worden geactiveerd of aangeleerd. En van gedrag dat wordt aangeleerd weten we dat het ook weer kan worden afgeleerd. De kunst zit hem dan in begrip en erkenning voor de situatie en het inzetten van een aanpak die daar bij past.
Eigen normen en waarden, cultuur of een levensovertuiging van jou als ouder of het gezin zullen in combinatie met wat goed is voor de ontwikkeling van het kind, centraal blijven staan tijdens het coachtraject. De gesprekken hebben altijd een positief en een opbouwend karakter; we werken samen ergens naar toe en zetten de stappen die nodig zijn om een wens, doel of nieuw geluk te realiseren. Geen ingewikkeld gedoe maar een fijne aanpak met veel begrip, betrokkenheid, humor, respect, zonder oordeel en mét genoeg spreekwoordelijke peper. Een aanpak die werkt.

Contactmomenten
De coachgesprekken vinden plaats online, bij jou thuis of in een geschikte praktijkruimte.


Online contactmomenten
Via Teams, WhatsApp en Face-time behoort het online coachen* tot een van de mogelijkheden. Vooraf aan een coachtraject bespreken we met elkaar de mogelijkheden en voorkeuren van de fysieke en de online coachmomenten.

*De resultaten van online coachen zijn zeer goed en effectief gebleken. Zowel jongeren als ouders zijn online goed bereikbaar, het gesprek is op een moment dat voor hen uitkomt, het gevoel dat zij hulp nodig hebben en anders zijn wordt snel minder of verdwijnt en het vermindert stress. Dit alles heeft een positief effect op het coachtraject en het behalen van hun doelen. 


Iets voor jou?

Twijfel je nog of voel je dat dit is wat je wil, laat dan je gegevens hieronder achter voor het plannen van een vrijblijvend en kosteloze kennismaking. In dit gesprek mag jij alles aan mij vragen en kijk ik of ik de juiste persoon ben voor jou. Ik neem binnen 24 uur contact met je op.