professionals

Wil je op jouw school de groepsdynamiek in een klas versterken? Wil je docenten en mentoren helpen bij het kunnen vormgeven van een sterk klassenmanagement dat aansluit bij de groepsdynamiek in een klas? Ben je op zoek naar een effectieve interventie voor een klas of groep leerlingen die gaat over gedrag, de juiste keuzes maken of motivatie? Eentje die wél werkt en waarvan je resultaat ziet op zowel kind als schoolniveau? Of ben je op zoek naar een inspirerende teammiddag? Boek dan een van de lespakketten.

Waarom KELLY ALS SPREKER?

''De bijeenkomsten van Kelly hebben een duidelijke, veilige en fijne sfeer. Er zijn regels en er is vrijheid. Hierdoor durven leerlingen vanaf de eerste les hun inzet te tonen. De leerlingen voelen zich in een les van Kelly veilig en vrij om te spreken en om hun eigen ervaringen over de verschillende onderwerpen (eigen gedrag, keuzes maken, motivatie, je toekomst) te delen. Kelly legt altijd ook de focus op het aanleren van inzicht in eigen handelen, het nemen van eigen verantwoordelijkheid in een situatie en het vormen van nieuwe doelen. Doelen die aansluiten bij hun (school) uitstroom en (persoonlijk) toekomst perspectief. Door de boeiende energie die ontstaat in een coachles kijken de leerlingen uit naar de volgende les''.

Boek een lespakket van kelly

Voor wie:

  • Een hele klas basisschool kinderen: groep 7/8.
  • Een hele klas middelbare school leerlingen: VMBO, Havo of VWO.
  • Een specifieke groep jongeren binnen een school.
  • Onderwijs(ondersteunend)personeel: studie en/of team dag.

 
Neem contact op via onderstaand contactformulier en ontvang binnen 24 uur meer informatie over het lespakket waar jij interesse in hebt! 

lespakket 1 voor leerlingen 


Voor wie?

  • Een hele klas basisschool kinderen: groep 7/8.
  • Een hele klas middelbare school leerlingen: VMBO, Havo of VWO.
  • Een specifieke groep jongeren binnen een school.


Wat krijg je?
1 coachles van 2 aaneengesloten lesuren.

Tijdens deze les maakt de groep kennis met het begrip 'groepsdynamiek'. De leerlingen leren over hun eigen rol binnen de groep, hoe zij zelf een positieve bijdrage kunnen leveren aan de groep en hoe zij focus houden op hun eigen leerproces. Verschillende onderwerpen rondom eigen gedrag, keuzes maken en motivatie komen aan bod. 


Hoeveel is de investering?
€379,- // 1 coachles van 2 lesuren.

Te boeken via het contactformulier onder aan de pagina.

lespakket 2 "no bullshit"


Voor wie?

  • Een hele klas basisschool kinderen: groep 7/8.
  • Een hele klas middelbare school leerlingen: VMBO, Havo of VWO.
  • Een specifieke groep jongeren binnen een school.


Wat krijg je?
7 coachlessen van elk 1,5 lesuren.

No bullshit is een training speciaal gericht op jongvolwassenen (12-21 jaar). Samen zullen we stilstaan bij diverse thema’s maar ook bij wie je werkelijk bent. Dicht bij jezelf blijven in een wereld waarin er zoveel van je wordt gevraagd en wordt verwacht is een enorme uitdaging. Ik wil deze training aanbieden om de vaardigheden van de jongvolwassenen te trainen. Kennis en informatie delen die ik ook had willen weten op die leeftijd. Want wie wil zich nou niet blij voelen zonder reden? Zowel op een aardse als op een spirituele manier gaan we de diepte met elkaar in. Naast dat we met elkaar in gesprek zullen gaan zullen we ook aan de slag gaan om je eigen vaardigheden te trainen. Het programma kan worden ingevuld met innerlijke kind werk, meditatie, energiewerk, cognitieve gedragstherapie en nog veel meer. Naast dat ik de trainingen vanuit mijn praktijkruimte aanbiedt kan ik ook ingehuurd worden om bijvoorbeeld langs te komen op behandelgroepen, scholen, gezinshuizen en jeugdzorginstellingen.

Hoeveel is de investering?
€899,- // 7 coachlessen van 1,5 lesuren

Te boeken via de link
no bullshit

Voor team en/of Studiedag

Voor wie?
Onderwijs, jeugdzorg (ondersteunend)personeel 


Wat?
Tijdens jullie studiedag neem ik je mee in mijn programma dat ik ontwikkelde speciaal voor onderwijs(ondersteunend) personeel.

Wat is de investering?
€1749,- // teamdag van 2 x 1,5 uur

Te boeken via het contactformulier onder aan de pagina.


Neem contact op 

Van maandag tot en met vrijdag ontvang je binnen 24 uur een reactie terug.

Let op:  Nog maar beperkte beschikbaarheid. Reserveer daarom voor het nieuwe schooljaar 2024-2025 alvast je plek, vanaf dan is Kelly op school weer te boeken!


Bekijk ook:

Jaarprogramma voor zorginstanties.

Op zoek naar een zeer effectief, resultaat gericht en inhoudelijk krachtig gevuld programma voor jouw team?  Het team is direct enthousiast, heeft nieuwe energie en is gemotiveerd om met mij aan de slag te gaan. Aan het einde van het jaarprogramma staat er een stevig en energiek team dat is gegroeid in kennis, kunde, rust en succes!


Reacties

Kevin
2 jaar geleden

Super leuke intervisies!
Erg leerzaam en alles wat je wilt bespreken komt aan bod, ook gewoon open en eerlijk naar elkaar toe zijn.

Reactie plaatsen