Ontdek de 3 Gouden Tips om Meer Regie te Ervaren in de Opvoeding van je Puber!

Ben jij het zat om constant in conflict te zijn met je puber?  Wil je meer rust en harmonie in huis?  Dan is mijn eBook precies wat je nodig hebt!


Wat leer je in dit eBook?

In "3 gouden tips om meer regie te ervaren in de opvoeding van je puber" deel ik, Kelly Snijders, mijn jarenlange ervaring als pubercoach.

 

Stel je voor dat je:

-In plaats van alleen maar 'ja' knikken en 'jaaahaa' antwoorden, jij écht in gesprek bent met je puber en diepere connecties maakt.

-Grenzen stelt die worden gerespecteerd, zonder dat je elke keer de consequentiekaart hoeft te trekken.

-Meer begrip en vertrouwen opbouwt tussen jou en je kind, zodat je puber zich meer opent en je beter begrijpt wat er speelt.


Waarom dit eBook?

Omdat de pubertijd de basis legt voor de jaren erna, verdien jij als ouder de kans om een sterke en liefdevolle band met je puber op te bouwen. Dit ebook biedt jou de essentiële tools en diepgaande inzichten om het groot brengen van je kind te transformeren. Ontdek hoe je meer regie kunt ervaren in deze cruciale fase, zodat je puber later kan uitblinken en vol vertrouwen de wereld tegemoet kan treden. Met praktische adviezen en waardevolle strategieën kun je nu al beginnen om een positieve impact te maken op de toekomst van je kind. Download daarom dit ebook en leg de fundering voor een bloeiende relatie met je puber, die een leven lang zal meegaan.


"wij kennen kelly ook persoonlijk vanuit een 1:1 traject, maar precies zoals zij altijd klaar staat voor ons heeft ze dit ebook verwoord. Wij waren bijna de hoop verloren, maar dankzij Kelly's tips hebben wij nu een veel betere relatie met onze puber. Het eBook is een echte aanrader dus!" - Marijke, moeder van een 13-jarige.

"Dit eBook heeft mijn ogen geopend. Ik heb nu veel meer grip op de opvoeding en onze communicatie is enorm verbeterd." - Hans, vader van twee pubers.


Hoe nu verder?

1.Download het eBook: Klik op de knop hieronder om toegang te krijgen.

2.Lees en pas toe: Ontdek de waardevolle tips en begin ze vandaag nog toe te passen.

3.Ervaar het verschil: Voel de verandering in je gezin en geniet van meer rust en harmonie.


inclusief bonus

Meer zelfvertrouwen in handelen

Heb je alles al geprobeerd en weet je niet meer wat je moet doen?

De extra tips geven je handvatten om met meer zelfvertrouwen en effectiviteit op te treden in het groot brengen van je puber.